Den næstsidste treat fra dette års “Monster Mash” er, lige som Frankensteins frugtsalat, lavet i samarbejde med Hva Fan’. Denne gang er det Mumien som har fået lov til at være i centrum, og i dag får I ikke bare en, men hele fire smagfulde opskrifter til at forsøde årets Halloween fest med.
Til denne treat har jeg ladet mig inspirere af kanopekrukkerne., som var de fire beholdere der blev begravet sammen med Mumien, og som ifølge oldegyptisk gravskik stod under Horus’ fire sønners beskyttelse og indeholdte en mumies balsamerede indvolde.
Hver krukkes låg var formet efter den af Horus’ sønner som blev identificeret med det pågældende organ, og det er her det bliver virkelig nørdet. For jeg valgte at lave fire slags popcorn med smag, og naturligvis skulle hver af mine popcorn afspejlede en af de fire krukker.
Den første krukke var mennesket Amset’s krukke som indeholdte leveren, i min kanopekrukke er der dog ingen lever tilstedet. Til gengæld er den fuld af popcorn med en intens og dyb smag af mørk chokolade.
Den anden krukke var aben Hapi’s krukke som indeholdte lungerne, min krukke indeholdte derfor nogle milde og friske popcorn med smag af fløjelsblød hvid chokolade og knasende pebermynte bolcher.
Den tredje krukke var sjakalen Duamutef’s kukke som indeholdte maven, de her popcorn var uden tvivl min favorit. De var både spicy og syrlig med en pikant smag af chili, lime og koriander – en virkelig en lækker kombination.
Den sidste krukke var falken Qebehsenuef’s krukke som indeholdte tarmene, tarmene valgte jeg klogeligt at holde væk fra mine popcorn i stedet fik de en sprød coating af den lækreste cheddarost med et strejf af parmesan MUMS!
Vi ses om ikke så længe, hvor zombierne får lov til at runde dette års Halloween tema “Monster Mash” af med årets blodigste og mest uhyggelig opskrift 🎃
Hæld olie og majs i en tykbundet gryde med låg og tænd for høj varme.
Efter kort tid brude popcornene begynde at poppe løs.
Når de stopper med at poppe rystes gryde lindt så evt. upoppede kerner også poppes.
Sluk for varmen og hæld de færdige popcorn i en stor skål og drys med salt.
Vend til sidst den smeltede chokolade og de knuste bolcher i før popcornene fordeles på en bageplade med bagepapir og sættes på køl så chokolade kan stivne.
1dlpopcornHæld olie og majs i en tykbundet gryde med låg og tænd for høj varme;Efter kort tid brude popcornene begynde at poppe løs;Når de stopper med at poppe rystes gryde lindt så evt. upoppede kerner også poppes ;Sluk for varmen og hæld de færdige popcorn i en stor skål og drys med salt, chilipulver, limeskal og koriander
2spsk.olie
1tsk.fint salt
½tsk.chilipulver
4lime(fint revet skal)
1bdt.koriander(fint hakket)
Sådan gør du
Hæld olie og majs i en tykbundet gryde med låg og tænd for høj varme.
Efter kort tid brude popcornene begynde at poppe løs.
Når de stopper med at poppe rystes gryde lindt så evt. upoppede kerner også poppes.
Sluk for varmen og hæld de færdige popcorn i en stor skål og drys med salt, chilipulver, limeskal og koriander.
Hæld olie og majs i en tykbundet gryde med låg og tænd for høj varme.
Efter kort tid brude popcornene begynde at poppe løs.
Når de stopper med at poppe rystes gryde lindt så evt. upoppede kerner også poppes.
luk for varmen og hæld de færdige popcorn i en stor skål og drys med salt og ost.
Fordel herefter popcornene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 130 grader i 25-30 minutter – husk dog at røre i dem hvert 10. minut så osten kan fordele sig jævnt over popcornene.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Skriv et svar