Desserter,  Disney,  Drinks,  Film,  Level 1,  Morgenmad,  Trends

Jack Skellingtons pumpkin spice latte

pumpkin spice latte

 

★Hej Nerd Squad★

For noget tid siden kom jeg til at love jer en treat som var intet mindre end en Græskar Konge værdig, og man skal jo gerne holde hvad man lover, så i dag kan I lærer at lave den her skønne hjemmelavede pumpkin spice latte.

Det har jo været en uhyggelig våd efterårsferie, hvor det næsten ikke har været vejr til ret meget andet end at se film, bage boller og drikke varm kakao. 

Men måske tiden er inde til at prøve en anden lækker drik end den klassiske kakao, for den lune pumpkin spice latte (selvfølgelig lavet med RIGTIG græskar) smager af intet mindre end flydende efterår.

De er søde, krydret og lige det man har brug for når regnen siler og vinden rusker i træerne – og tro mig når jeg siger at Starbucks kaffedrik af samme navn på ingen måde er et match for den her opskrift.

 

pumpkin spice latte

 


Loot:  2 kopper

Quest level:


Jack Skellingtons pumpkin spice latte

Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Antal: 2 kopper

Ingredienser

  • 200 ml stærk kaffe
  • 200 ml sødmælk
  • 2 spsk. pumpkin spice sirup (hjemmelavet)

Pynt

  • lidt flødeskum
  • et nip pumpkin pie krydderi (lige dele kanel, nelliker, muskatnød og ingefær)

Sådan gør du

  • Start med at brygge en god stærk kop kaffe.
  • Mens kaffen brygger røres siruppen i mælken.
  • Lun mælken i ca. 1 ½ minut i mikroovnen, men pas på for det koger nemt over.
  • Hæld nu langsomt den varme mælk ned i kaffen og fordel kaffedrikken mellem to kopper.
  • Til sidst toppes kaffen med en lille smugle fødeskum og et drys pumpkin pie krydderi.

Video

Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Min pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering