Uncategorized

Frankensteins frugtsalat

 

Først var det Dracula, så var det Dr. Jekyll og Mr. Hyde, og i dag er tiden kommet til at få endnu opskrift fra årets Halloween tema “Monster Mash”.

Denne gang har jeg både draget inspiration fra Mary Shelley’s roman “Frankenstein”, og slået pjalterne sammen med Hva’ Fan for at bringe den gale videnskabs mand frem i enhver der  kunne have lyst til puste liv i dagens monstrøse treat.

 

Det var en mørk og tung novembernat jeg så mine anstrengelser fuldført. Med en iver der næsten føltes som en smerte, samlede jeg mine instrumenter omkring mig så at jeg kunne indgyde livsgnisten i det livløse stof der lå for mine fødder. Klokken var allerede ét om natten; regnen trommede monotont mod ruderne og min kærte var næsten brændt ned, da jeg i det svære skær fra det halvudslukte lys så væsnet matte gule øjne åbne sig; det åndede tungt og der gik en trækning gennem lemmerne.

(Frankenstein – eller Den Moderne Prometheus, Mary Shelley)

 

Vi ses i næste uge hvor vi kaster os udi den næstsidste “Monster Mash” opskrift der kommer til at have “Mumien” i hovedrollen 🎃


Loot: 4 personer

Quest timer: 15 minutter


Frankensteins frugtsalat

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille ananas
  • 1 mango
  • 1 bdt. mynte
  • ¼ dl hvid rom
  • 2 spsk. muscovado sukker

Sådan gør du

  • Skær ananassen og mangoen i tern og kom dem i en skål.
  • Hak dernæst mynnten fint og vend den i frugtternene sammen med rom og sukker.
  • Dæk skålen med den marinerede frugt med film og stil den på køl natten over.
  • Dagen efter drænes væden fra frugten.
  • Server frugt salaten i en skål eller i Frankenstein dekorererde plastik kopper.

Level


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering