• Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube
  • Pinterest
  • Goodreads
  • Forside
  • Opskrifter
    • Treats fra film
    • Treats fra tv-serier
    • Treats fra bøger
    • Treats fra spil
    • Treats til årets fester
  • Galleri
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
  • Spektrum Cookalong
    • Leoniderne
  • Projekt Disney
    • Disneys guldalder
    • Dumbo
    • Fantasia
    • Pinocchio
    • Snehvide og de syv små dværge
  • Anmeldelser
  • Om/ kontakt
    • COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK
23. oktober 2017

Frankensteins frugtsalat

Gå til opskrift Udskriv

 

Først var det Dracula, så var det Dr. Jekyll og Mr. Hyde, og i dag er tiden kommet til at få endnu opskrift fra årets Halloween tema “Monster Mash”.

Denne gang har jeg både draget inspiration fra Mary Shelley’s roman “Frankenstein”, og slået pjalterne sammen med Hva’ Fan for at bringe den gale videnskabs mand frem i enhver der  kunne have lyst til puste liv i dagens monstrøse treat.

 

Det var en mørk og tung novembernat jeg så mine anstrengelser fuldført. Med en iver der næsten føltes som en smerte, samlede jeg mine instrumenter omkring mig så at jeg kunne indgyde livsgnisten i det livløse stof der lå for mine fødder. Klokken var allerede ét om natten; regnen trommede monotont mod ruderne og min kærte var næsten brændt ned, da jeg i det svære skær fra det halvudslukte lys så væsnet matte gule øjne åbne sig; det åndede tungt og der gik en trækning gennem lemmerne.

(Frankenstein – eller Den Moderne Prometheus, Mary Shelley)

 

Vi ses i næste uge hvor vi kaster os udi den næstsidste “Monster Mash” opskrift der kommer til at have “Mumien” i hovedrollen 🎃


Loot: 4 personer

Quest timer: 15 minutter


Frankensteins frugtsalat

Udskriv
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 15 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 lille ananas
  • 1 mango
  • 1 bdt. mynte
  • ¼ dl hvid rom
  • 2 spsk. muscovado sukker

Sådan gør du
 

  • Skær ananassen og mangoen i tern og kom dem i en skål.
  • Hak dernæst mynnten fint og vend den i frugtternene sammen med rom og sukker.
  • Dæk skålen med den marinerede frugt med film og stil den på køl natten over.
  • Dagen efter drænes væden fra frugten.
  • Server frugt salaten i en skål eller i Frankenstein dekorererde plastik kopper.

Level


Related

Indlægsnavigation

Dr. Jekylls lime mikstur
Mumiens poppede kanopekrukker

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




HVEM ER NØRDEN

About

Nørden bag skærmen heder Trine, og det er mig der inviterer dig med på en eventyrlig quest igennem fiktionens kulinariske verden. Her på siden kan du finde de mest nørdede, sjove og kreative opskrifter, så læs med hvis du har lyst til at finde inspiration til sjove ideer der gør madpakkerne, aftensmaden, fødselsdagen, mærkedagene, festerne, højtiderne, weekendaftenerne, eller den helt almindelige hverdag bare en lille smugle mere nørdet.

FØLG MED

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • Pinterest
  • YouTube
  • Email

INSTAGRAM

TAG DEL I QUESTEN

Indtast din e-mail adresse for at modtage påmindelser om nye indlæg.

TREATS INSPIRERET AF

Bøger
Felix Felicis

TREATS INSPIRERET AF

TV
Jammie Dodgers fra Doctor Who

TREATS INSPIRERET AF

Årets fester
Hvidløgs edderkop
  • Forside
  • Opskrifter
  • Galleri
  • Spektrum Cookalong
  • Projekt Disney
  • Anmeldelser
  • Om
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Mail

Kategorier

  • Aftensmad
  • Anmeldelser
  • Brød og boller
  • Cookies og småkager
  • Disney
  • Drikke
  • Efterårsretter
  • Favoritter til madpakken
  • Forårsretter
  • Frokost
  • Historiske retter
  • Højtider
  • Inspireret af bøger
  • Inspireret af film
  • Inspireret af spil
  • Inspireret af tv
  • Kager og søde sager
  • Level 1
  • Level 2
  • Level 3
  • Morgenmad
  • Snacks
  • Sommerretter
  • Spektrum treats
  • Supper
  • Tilbehør
  • Trends
  • Uncategorized
  • Vegetar
  • Vinterretter

Tag del i questen

Indtast din e-mail adresse for at modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 9 other subscribers

Alle rettigheder til denne blog tilhører mig, og al materiale herpå er min ejendom og må derfor ikke kopieres til hverken privat eller kommercielt brug uden min tilladelse. Man må naturligvis hjertens gerne benytte sig af opskrifterne, men hvis de offentliggøres, så skriv da hvor I har dem fra.
Al anden tekst samt billeder må ikke kopiere uden samtykke – på forhånd tak

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by LyraThemes.com
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

GEM & ACCEPTÈR