En BLT til Ms. Marvel

 

Forbuden frugt, sådan kan man nok bedst beskrive dagens treat der stammer fra tegneserien “Ms. Marvel vol. 1: No Normal”. Serien handler om den helt igennem fantastiske  pakistansk-amerikanske pige Kamala Kahn, efter hun bliver ramt af en bombe med terrigen tåge vækkes hendes inhuman gener til live, og hun ender som en kraftfuld shapeshifter der kan tage form som alt lige fra en sofa til idolet Carol Danvers.

Med sine nyfundne kræfter ender Kamala med at overtage Carol Danvers rolle som superhelten Ms. Marvel, men det viser sig hurtigt at det ikke altid er lige nemt for Kamala at leve op til både sin families konservative muslimske værdier, presset fra skolen og sit nyfundne liv som superhelt. Specielt ikke med den skruppelløse superskurk “The Inventor” løs i nabolaget.

 

Delicious, delicious infidel meat

P.T har jeg kun fået tygget mig igennem det første bind af Ms. Marvel med Kamala i hovedrollen, men jeg er totalt hooked. Kamala er en skøn karakter med problemer som alle teenagere, om de har en multikulturel baggrund eller ej, kan relaterer til, hun har humor, sjæl og så er hun en lige så nørdet fangirl som jeg selv er.

Kort sagt er Kamala en enestående og elskværdig karakter som man falder pladask for lige fra første side, hvor hun drømmende snuser til en stor fedtet BLT sandwich og ytre sætningen “delicious, delicious indfidel meat” aka bacon.

Et af de helt store temaer i netop Kamalas historie er de uoverensstemmelser hun møder mellem livet som ung amerikansk teenager og familiens konservative muslimske værdier, derfor var jeg altså bare nødt til at lave en BLT til hende som hun kunne spise både uden at løfte for mange øjenbryn fra Ammi, Abu eller Sheikh Abdullah, og som tilfredsstiller hendes higen efter de vantros kød.

 


Loot: 1 person

Quest timer: 15 minutter


Ms. Marvels Easy Greasy BLT

Antal 1 sandwich

Ingredienser

  • 1 ciabatta bolle
  • 6 skiver kalkun bacon
  • 2 salatblade
  • 3 skiver tomat
  • 2 spsk. god mayonnaise

Sådan gør du

  • Start med at lune bollen.
  • Mens bollen varmes op steges baconnet sprødt på en varm pande.
  • Flæk nu den lune bolle og smør den med mayonnaisen.
  • Kom dernæst salaten på den nederste bolle efterfulgt af det sprødstegte bacon og tomat skiverne.
  • Til sidst kommes den anden smurte halvdel af bollen på som låg, og så er den ellers klar til at spise.

Level


Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering