Comic Con CPH 2018

(Comic Con Copenhagen)
(Comic Con Copenhagen)

 

★Hej Nerd Squad ★

I dag må jeg hellere forberede jer på at I nu skal udsættes for en masse billedespam, sidste weekend blev Comic Con Copenhagen nemlig afholdt for anden gang på dansk jord og naturligvis var Mr. Nerd og jeg inde for at hygge os til nordens største popkultur event indenfor gaming, film, tv-serier, comics, gadgets og cosplay.

I modsætning til sidst havde jeg lavet et grundigt forarbejde inden connen, og derfor havde vi allerede et tæt pakket program inden vi tog afsted hjemmefra lørdag morgen.

Men hvis jeg skal være helt ærlig, så blev vi så overvældede af alle de nørdede lækkerier der skulle undersøges, cosplayere der skulle kigges på og spil der skulle spilles, at vi ikke overraskende igen endte som to små ustyrlige børn der var blevet sluppet løs i en slikbutik, og derfor glemte alt om det program jeg havde lagt for os.

 

 

Et tætpakket program for Comic Con Copenhagen…som ikke blev helt fulgt

Det eneste punkt fra programmet vi faktisk nåede, var signeringen med Peter Madsen.

Egentligt havde vi satset på at nå det kl. 11, men da vi kl. 11:10 kom frem til standen fik vi at vide at køen desværre allerede var lukket… øv bøv.

Det betød at vi måtte komme igen kl. 13, hvor man kunne komme til anden runde af Peters signering, men desværre lå den samtidig med Mark Sheppards Q & A som vi derfor ikke nåede til, ja hvad kan jeg sige tegneserie nørden vandt over Supernatural nørden i denne omgang.

Efter det blev klart at vi kunne skyde en hvid pil efter det program jeg havde lagt for Comic Con Copenhagen, endte vi egentligt bare med at rende rundt og nyde den gode stemning og alle de mange indtryk man kunne få på connen.

Så selvom vi ikke nåede alt det vi havde planlagt, så havde vi begge en skøn tur og vi nød hvert sekund af den – selvom vi dog til sidst måtte sande, at man som udpræget introvert til sidst nåede at blive godt og grundtig træt af menneskeligkontakt efter sådan en weekend hvor man er så tæt stuvet sammen med så mange andre mennesker.

Men nu lovede jeg jer billedspam, så billedspam skal I få – så be prepared Nerd Squad nu hiver jeg jer med på en rejse igennem mine bedste oplevelser fra dette års Comic Con Copenhagen  🙂

 

 

 

 

Stemningen på Comic Con Copenhagen var lige som sidst helt igennem fantastisk, der var hyggeligt og rart, og som altid når man begiver sig ind i nørdernes naturlige habitat, så sker det at vi bliver en langt mere åben og imødekommende race.

Vi mødte mange passionerede fellow nerds der med stolthed og glæde viste deres fandoms frem for verden, og så mødte vi naturligvis også mange dygtige cosplayere med gennemførte kostumer der hyldede deres yndlingskarakterer fra film, tv-serier, bøger og spil på smukkeste vis.

 

Hawkgirl (Justice League)

 

Marceline (Adventure Time)

 

Nathan Drake (Uncharted)

 

 

Pikachau (Pokémon)

 

Granny (Looney Tunes)

 

Miguel og Tulio (The Road to Eldorado)

 

Comic Con Copenhagen
Thorvald Stauning

 

Comic Con Copenhagen
Olsenbanden

 

Comic Con Copenhagen
Asterix og Obelix

 

Der var naturligvis også rig mulighed for at tage en massse selfies, både hvis man fandt en af sine yndlingskarakterer, blev taget som gidsel af Payday drengene, nuppet af Slenderman eller hvis man bevægede sig over på HBO Nordics stand. Her kunne man nemlig indtage jerntronen mens man chiller ud med Drogon.

Man kunne også finde Justice League heltene henne ved restauranten og så kunne det naturligvis også ske at man fandt et sprød udstilling i en af de mange stande som man havde lyst til at forevige.

 

Comic Con Copenhagen

 

Comic Con Copenhagen

 

 

 

Comic Con Copenhagen

 

Signeringen med Peter Madsen var som sagt det eneste punkt fra vores planlagte program som vi nåede, men det var så til gengæld også det punkt jeg havde set allermest frem til.

Peter Madsen er jo en af de helt store når det kommer til Danske tegneserier, så jeg var ovenud lykkelig over ikke bare at komme hjem med hans nye tegneserie “Vingeslag” men også en signatur og en skitse af jættedrengen Quark i min medbragte Valhalla bog. 

 

 

 

Jeg måtte også lige en tur forbi Thomas Schrøder og have fingrene i hans kogebog “Fætter Klams (U)lækre monsterkogebog, og Disneyana.

Disneyana er Europas største galleri for Disney-kunst og Disney-relaterede limited editions af kunstnere som Carl Barks, Patrick Block, Eric Robison, Don Rosa og Svend Høgh, og da jeg så at de havde Rip, Rap og Rups stamtræ liggende med en signatur af selveste Don Rosa måtte jeg naturligvis eje dette uvurderlig disnerd artefakt. 

 

Comic Con Copenhagen

 

Comic Con Copenhagen

 

 

Comic Con Copenhagen

 

Puha se det endte da alligevel med at være en tur med mange spænende oplevelser, og jeg kan ikke andet end at sige at vi begge glædeligt tager afsted igen lige så snart vi kan.

Som I sikkert allerede har set så kom vi langt fra tomhændet hjem fra weekendens tur, og vi endte med at få samlet os en masse dejligt loot hjem til nørdhulen som efterhåndende snart ligner et variatablet skatkammer af nørd lir.

 

Comic Con Copenhagen

Prøv også

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *