Big news

Comic Con

For få dage side landede der en kæmpe nørd nyhed, “Comic Con kommer til Danmark”. Det største popkultur event i Norden har nemlig valgt at flytte sig en tur over Øresund fra Malmö til København, så nu kan os danske nørder endelig se frem til at kunne komme til Con i vores egen lille danske baghave…YAY!

Flytningen betyder både at eventet skifter navn fra Comic Con Malmö til Comic Con Copenhagen, men den betyder også at CC nu har valgt at slå sig sammen med GameStop Expo for at sikre en endnu federe og større nørd oplevelse for alle interesserede.

CCC kommer til at løbe af stablen inde i Bella Centeret den 24-25 september 2016, men hvad det koster at få billet der til vides endnu ikke. Dog svirre rygterne lystigt om at billetterne til CCC bliver frigivet engang i medio marts hvilket bestemt ikke ville gøre mig noget, for jo hurtigere jeg kan få fingrene i 2 billetter jo hurtigere kan jeg smide en laber overraskelse sammen til kæresten… og ja jeg skal nok lige give lyd fra mig når jeg ved noget mere om frigivelsen af biletter.

Så alle jer nørder der ude kan godt se at få støvet jeres cosplay kostumer af, for de skal i brug lige om lidt, og ja i mellemtiden hopper jeg i tænkeboks for at finde ud af hvad kæresten og jeg tropper op som

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *