Bøger,  Desserter,  Disney,  Film,  Snacks,  Tegneserier,  TV

5 Kreative fastelavnsboller

fastelavnsboller


★Hej Nerd Squad ★

Kan I stadig klemme en sidste omgang fastelavnsboller ned inden tøndeslagningen næste weekend? Hvis I kan, så vil I elske dagens indlæg.

Igennem årenes løb har jeg nemlig lavet en del forskellige fastelavnsboller her på Nerdy Treats, så der er massere af lækre af opskrifter af vælge imellem, og jeg vil næsten væde med at I vil kunne finde jeres næste favorit fastelavnsbolle blandt opskrifterne. 

 

fastelavnsboller

 

Prøv for eksempel de spiselige Dragon Balls fyldt med appelsin curd og vaniljecreme, og pyntet med orange glasur og de ikoniske røde stjerner.

Legenden siger endda, at hvis man formår at samle alle 7 Dragon Ball fastelavns boller før sine venner, så kan den magiske drage Shenron påkaldes og et enkelt ønske blive opfyldt.

(find opskriften her)

 

 

I kan også give jer i kast med de yndige små lyserøde supreme spring poké puffs med banan, hvid chokolade og små spiselige marcipan blomster.

(find opskriften her)

 

fastelavnsboller

 

Poffins er en anden lækkerbisken fra Pokémon universet, måske ikke helt lige så dekorative som poké puffsne, men de er til gengæld fulde af den lækreste æble-vanilje kompot.

(find opskriften her)

 

fastelavnsboller

 

Man kan selvfølgelig også søge mod det skotske højland hvor Meridas ikoniske Dun Broch fastelavnsboller med vaniljecreme, marcipan og hindbær marmelade hører hjemme.

(find opskriften her)

 

 

Sidst men ikke mindst kan i naturligvis også hoppe ombord i årets fastelavnskatte, nogle lidt utraditionelle, men utroligt lækre og festlige fastelavnsboller med banan-vanilje creme og en fyldig chokolade ganache istedet for glasur.

(find opskriften her)

 

Der kommer helt sikkert mange flere spændende fastelavnsboller fra min hånd i fremtiden, men indtil da håber jeg at denne lille oversigt kunne hjælpe jer med at finde opskriften på jeres næste fastelavnsbolle projekt.


Husk at I kan altid finde mig på de sociale medier:

Min side på facebook er stedet hvor I kan stille spørgsmål og dele billeder hvis I laver en (eller) flere treats fra bloggen. Jeg deler også altid billededer og links til nye og gamle opskrifter, så her er der altid mulighed for at finde madinspiration.

Min profil på instagram er stedet hvor man nemmest kan komme i kontakt med mig hvis man har forslag til kommende treats, man kan komme med bag kameraet, få opdateringer om livet i nørdhulen og selvfølgelig også se en masse lækre billeder af Nerdy Treats

Pinterest er stedet hvor man også kan finde en masse billeder fra bloggen, samt få et lille indblik i hvad der inspirerer mig når der skal udvikles opskrifter til nye treats.

Pinterest er nemlig en side/ app hvor man kan gemme opskrifter på sine egne virtuelle opslagstavler – så her kan man både holde orden på sine inspirationskilde og ikke mindst også altid nemt finde sine yndlings opskrifter igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *