5 Kreative fastelavnsboller


★Hej Nerd Squad ★

Kan I stadig klemme en sidste omgang fastelavnsboller ned inden tøndeslagningen næste weekend? Hvis I kan, så vil I elske dagens indlæg.

Igennem årenes løb har jeg nemlig lavet en del forskellige fastelavnsboller her på Nerdy Treats, så der er massere af lækre af opskrifter af vælge imellem, og jeg vil næsten væde med at I vil kunne finde jeres næste favorit fastelavnsbolle blandt opskrifterne. 

 

 

Prøv for eksempel de spiselige Dragon Balls fyldt med appelsin curd og vaniljecreme, og pyntet med orange glasur og de ikoniske røde stjerner.

Legenden siger endda, at hvis man formår at samle alle 7 Dragon Ball fastelavns boller før sine venner, så kan den magiske drage Shenron påkaldes og et enkelt ønske blive opfyldt.

(find opskriften her)

 

 

I kan også give jer i kast med de yndige små lyserøde supreme spring poké puffs med banan, hvid chokolade og små spiselige marcipan blomster.

(find opskriften her)

 

 

Poffins er en anden lækkerbisken fra Pokémon universet, måske ikke helt lige så dekorative som poké puffsne, men de er til gengæld fulde af den lækreste æble-vanilje kompot.

(find opskriften her)

 

 

Man kan selvfølgelig også søge mod det skotske højland hvor Meridas ikoniske Dun Broch fastelavnsboller med vaniljecreme, marcipan og hindbær marmelade hører hjemme.

(find opskriften her)

 

 

Sidst men ikke mindst kan i naturligvis også hoppe ombord i årets fastelavnskatte, nogle lidt utraditionelle, men utroligt lækre og festlige fastelavnsboller med banan-vanilje creme og en fyldig chokolade ganache istedet for glasur.

(find opskriften her)

 

Der kommer helt sikkert mange flere spændende fastelavnsboller fra min hånd i fremtiden, men indtil da håber jeg at denne lille oversigt kunne hjælpe jer med at finde opskriften på jeres næste fastelavnsbolle projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *