Zombiens forlorne pizza tarm

 

Oktober måned er snart et overstået kapitel, og det samme er årets Halloween festligheder her på bloggen. Vi har haft en fantastisk fest hvor vi har smagt på Draculas oreo trøfler, drukket Dr. Jekylls lime mikstur, nydt Frankensteins frugtsalat og snacket på Mumiens popcorn med smag.

Men i dag er er tiden kommet til at slutte festlighederne af med dette års sidste Halloween opskrift, og hvis der skulle være en zombie gemt i jer, så er jeg sikker på at det er en opskrift I kommer til at sætte stor pris på.

Dagens treat er nemlig en uhyrlig sag der bestemt ikke er for de sarte sjæle, for i dag skal vi mæske os i en uimodståelig bloddryppende og nybagt tarm spræng fuld af lækre sager  – præcis som udøde nørder kan lide dem.

 

 

Er du dog ikke helt klar på at gå ud i natten for at anskaffe dig en dugfrisk tarm til denne opskrift så frygt ej, dagens opskrift er nemlig på en forloren en af slagsen, fyldt med en velsmagende og krydret marinarasauce, skinkestrimler, små stykker pepperoni og oceanaer af ooey gooey smeltet mozzarella ost. 


Loot: 4 – 6 personer

Quest timer: 45 minutter


Zombie pizza tarm

26. oktober 2017

By:

Ingredients
  • 1 portion pizzadej (evt. fra nedstående opskrift))
  • 300 ml marinara suce (evt. fra nedstående opskrift)
  • 150 g skinkestrimler
  • 100 g peperoni skåret i små stykker
  • 200 g revet mozzarella
  • Lidt oregano
Directions
  • Step 1 Start med at rulle din pizza dej tyndt ud og smør den med et pænt lag marinara sauce
  • Step 2 Fordel herefter skinken, peperonien og osten oven på sauce, giv hele herligheden et drys oregano og rul dejen til en stram pølse på den lange led.
  • Step 3 Form nu din pizza pølse til en tarm og læg den i en bradepande foret med bagepapir
  • Step 4 Pensel toppen af din tarm med lidt ekstra marinara sauce og bag den i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25 – 30 minutter, eller indtil den er gylden og gennembagt


Level


Fuldkorns pizzadej

26. oktober 2017

By:

Ingredients
  • 1 ½ spsk. sukker
  • 25 g gær
  • 240 ml lillefinger varmt vand
  • 180 g hvid hvede
  • 170 g durum mel
  • 1 tsk. salt
  • 1 ½ spsk. olie
Directions
  • Step 1 Opsløs sukker og gær i vandet
  • Step 2 Tilsæt dernæst mel og salt og rør dejen let i gennem
  • Step 3 Når dejen begynder at samle sig lidt hældes olie i og så skal den ellers bare æltes godt i gennem – og her hjælper en røremaskine altså en hel del… hvis man da ikke har muller lige som en isbjørn.
  • Step 4 Efter ca. 7 min burde dejen være godt elastisk og så skal den ellers bare en tur på køl og hæve natten over
  • Step 5 Dagen efter er dejen klar til brug

level


Marinara sauce

26. oktober 2017

By:

Ingredients
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 ½ ds tomat puré
  • 4 tsk. farin
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 3 fed finthakket hvidløg
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret merian
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 spsk. sriracha
Directions
  • Step 1 Kom alle ingredienserne i en lille gryde og varm saucen op ved middel varme
  • Step 2 Når saucen når kogepunktet skrues der ned for varmen og så skal den ellers bare have lov til at små simre i ca. 15 min
  • Step 3 Smag til med salat og peber


Level


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *