Dæmonisk hvidløgspizza

 

★Hej Nerd Squad ★

I dag har jeg intet mindre en en sand vinderopskrift til jer!

Forfatteren Louise Haiberg har nemlig en fantastisk konkurrence kørende, hvor man hver måned året ud har chancen for at vinde et signeret eksemplar af en af hendes bøger.

Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på følgende: tag et billede af den bog du ønsker at vinde, eller lave lidt kreativt inspireret af bogen og del bagefter billedet på instagram med hashtagget #louisehaibergkonkurrence og hashtagget for den bog I ønsker at vinde (e.g. #dødverdenmonstre eller #oprørdæmondræberen) og når hver måned er ovre, så udvælge forfatteren en vinder.

 

 

Jeg har længe haft et godt øje til hendes “Dæmondræber-serie”, så jeg var solgt på konkurrencen lige så snart jeg fik nys om den. 

Det var dog ikke helt let at finde den helt rigtige, og ikke mindst værdige treat til konkurrencen. I modsætning til mange andre treats som jeg har lavet fra bøger, hvor jeg hår nået at fordybe mig i universet og muligvis været så heldig at spottet en treat eller to imellem siderne, så var det eneste jeg jeg jo havde at gå efter denne gang seriens navn og cover billedet.

 

 

Men efter en del brainstorming fik jeg en djævelsk idé, en idé som jeg var sikker på både ville falde i forfatterens smag, og ikke mindst være den perfekte kulinariske repræsentation af den bog jeg så inderligt håbede på at vinde. Så før jeg fik set mig om stod jeg i køkkenet og var ved at kreere en kulsort dæmonisk pizza fuld af en yderst syndig kulinarisk treenighed bestående af hvidløg, ost og bacon.

Heldigvis var forfatteren lige så begejstret for den dæmoniske pizza som jeg, og på trods af at jeg ellers aldrig har haft det store held i konkurrencer (jeg skylder skylden på Mr. Nerd der har givet mig held i kærlighed i stedet), endte jeg med at hive bogsejeren for juni måned hjem.

Som sagt løber Louises konkurrence året ud, og i december trækkes der oven i købet en vinder hver søndag i advent. Der er altså rig mulighed for at vinde et top lækkert signeret eksemplar af hendes bøger, derfor kan jeg da også kun opfordre til at I finder kreativiteten frem og deltager…men hvis I vil have en lille ekstra lykkeamulet i konkurrence kan I jo altid gå i køkknet og lave en vinder opskrift inden kreativitet skal have frit spil.

 


Loot: 2 pizzaer

Quest timer: 2 timer


Dæmonisk hvidløgspizza

13. juli 2018

By:

Ingredients
  • Pizza dej
  • 25 g gær
  • 2½ dl lunkent vand
  • 150 g durummel
  • 350 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. oliven olie
  • Sort frugtfarve
  • Marinara sauce
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2½ ds. tomat puré
  • 4 tsk. farin
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 3 tsk. tørret oregano
  • 1 spsk. sriracha
  • Topping
  • 125 g hvidløgssmør
  • 2 fed hvidløg, fint revet
  • 4 spsk. marinara sauce
  • 170 g revet cheddar
  • 100 g bacontern
Directions
  • Step 1 Opløs gøren i det lunkne vand.
  • Step 2 Tilsæt mel og salt og ælt dejen til den er næsten sammenhængende.
  • Step 3 Hæld olie og frugtfarve ved, og ælt dejen helt glat og smidig inden den stilles til hævning i 1 times tid.
  • Step 4 Lav herefter saucen ved at komme alle ingredienserne i en lille gryde som varmes op ved middel varme.
  • Step 5 Når saucen når kogepunktet skrues der ned for varmen, og så skal den ellers bare have lov til at småsimre i ca. 15 minutter.
  • Step 6 Smag saucen til med salt og peber inden den blendes og stilles på køl.
  • Step 7 Forvarm ovnen til 220 grader.
  • Step 8 Pisk hvidløgssmørret sammen med fintrevet hvidløg og marinara sauce.
  • Step 9 Når dejen er hævet til dobbelt størrelse deles den i 2 og rulles ud til et par tynde pizzabunde.
  • Step 10 Smør nu bundende med hvidløgscremen og drys generøst med ost og bacon inden de bages i 10-15 minutter eller til osten er smeltet og baconnet sprødt.
  • Step 11 Til sidst bruges bagsiden af en kniv til at tegne et pentagram i begge pizzaer hvorefter marinara saucen kommes i en sprøjtepose og bruges til at tegne pentagrammet op med.


Level


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *