Asunas virtuelle sandwich fra SAO

Steak sandwich 

Sword Art Online er langt fra en anime der kun handler om at slå monstre ihjel i den virtuelle MMORPG af samme navn , i serien møder vi nemlig den kick ass pige Asuna der udover at være en fantastisk gamer, med tendenser til at true seriens hovedperson Kirito med skarpe objekter, faktisk også er en habil kok der ynder at lave mange lækre virtuelle retter der med sikkerhed for de flestes tænder til at løbe i vand. En af de første af hendes retter vi ser i serien er denne sandwich som hun giver til den sultne Kirito, det er en smagsbombe uden lige med en masse goodies i, men desværre for Kirito taber han den på jorden, og han må synderknust se den lækre sandwich forsvinde i en sky af små pixels. 

Via Crunchyroll

Via Crunchyroll

Via Crunchyroll

Via Crunchyroll

Puha så ikke nok med at den stakkels Kirito der som tusindvis af andre gamere er fanget i en virtuel MMORPG hvor du enten skal vinde hele spillet for at slippe fri eller dø… og her menes der dø som i dør du i spillet, så dør du også i virkeligheden, så må han også med hungrende øjne se den faktastiske sandwich forsvinde efter bare få bider.

Ja livet som gamer kan nogle gange være lidt hårdt, men heldigvis er opskriften på Asunas sandwich nem at gå til, og kræver  derfor ikke særligt mange skill points i køkkenet.

Det sværeste er nok at der skal steges en lille bøf… men hey hvis man er heldig og har fået oksesteg eller lignende dagen før så kan man snildt betragte det som en cheat code til denne sandwich, og pludselig blev den endnu nemmere at lave.

Steak sandwich


1 ciabatta brød

2 spsk. smør

2 bøffer

Salt og peber

½ dl mayonnaise

1 spsk. sriracha chili sauce

1 fed hvidløg, fint revet

2 store håndfulde babyspinat

2 æg

½ rød peberfrugt, skåret i små tern

Flæk ciabatta brødet og skær det over på midten så der er en top og en bund til 2 sandwiches

Smør nu alle fire stykker brød med smørret og kom dem i ovnen ved 180 grader  i 10-15 min. til de er gyldne og sprøde

I mellemtiden krydres bøfferne godt med salt og peber og brunes af på en pande

Dernæst kommes bøfferne i ovnen ved 180 grader i 5-10 min eller indtil de er  55 grader varme

Til sidst skal bøfferne hvile til de er 65 grader varme – så er de nemlig stegt til perfektion hvis man ønsker en medium stegt bøf

Mens bøfferne steger færdige i ovnen røres aiolien hurtigt sammen ved at blande mayonnaise med sriracha og hvidløg.

Til sidst skal der bare lige spejles et par æg, og så er sandwichene ellers klar til at blive samlet

Start med at smøre de ristede bunde med halvdelen af aiolien og fordel spinaten herover

Skær nu bøfferne i tynde skiver og kom en bøf i hver sandwich

Oven på de tynde skiver bøf lægges spejlæggene som drysses med tern af rød peberfrugt

Nu er der blot tilbage at smøre de sidste to stykker ristet ciabatta med resten af aiolien og lægge dem på som sandwichenes låg

En af fordelene ved at lave den her sandwich der hjemme er, at man ikke behøver at frygte en den ender som bitte små pixels hvis man taber den.

En af fordelene ved at lave den her sandwich der hjemme er, at man ikke behøver at frygte en den ender som bitte små pixels hvis man taber den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar